Dogovor kuću gradi

Ne kažu ljudi uzalud "Dome, slatki dome", jer kuća je deo nas samih, deo našeg života. Izgradnja kuće ogroman je i odgovoran posao, a najčešće se radi jednom u životu. Zbog toga grešaka ne sme biti, pa je od izuzetne važnosti da se svestrano upoznaju najrazličitije mogućnosti projektnog rešenja. Samo jedno od njih je ono pravo, ono koje treba Vama!

Stanovanje u lepoj i funkcionalnoj kući po Vašim željama i potrebama je doživotno zadovoljstvo koje nikako ne treba propustiti. Pogrešni potezi obezbedjuju dugotrajno kajanje. Zadovoljstvo kvalitetnim stanovanjem postiže se studioznim pristupom problemu od strane stručnjaka. Ogromna sredstva koja se ulažu u svaku gradnju kuće. Obavezuju projektanta na detaljnu analizu svih želja i potreba njenog budućeg vlasnika. Ne zaboravite da lepa i ružna kuća jednako koštaju

Vi možete kupiti provizorni projekat po nižoj ceni, sa namerom da se u toku gradnje vrše izmene, ali to je kratkovid potez. Treba znati da su naknadna rešenja uvek iznudjena, da po pravilu ne daju zadovoljavajuće rezultate i da će Vam kasnije zagorčati život svim onim čime nećete do kraja biti zadovoljni.

U pozamašnim troškovima koje svaka gradnja kuće neminovno podrazumeva, sam projekat je praktično prvi trošak. Dešava se da vlasnik uplašen obimom troškova koji predstoje, nastoji da uštedi na prvom koraku – projektu. Time ne sagledava sve one potrebne troškove koji automatski proizilaze baš iz jevtinog i lošeg projekta. Imajte na umu da se istom količinom utrošenog materijala, a samim tim i istom sumom utrošenog novca može napraviti funkcionalna i estetski vredna kuća ili nefunkcionalna kućerina kojom nikada nećete biti zadovoljni. Šta će se izgraditi zavisi pre svega od mudrosti samog vlasnika da na vreme sagleda važnost izbora i projekta i projektanta.

Pridržavajući se do sada rečenog, pozivamo Vas da se dogovorimo o pravom projektu za Vašu kuću jer kratka je i jasna mudrost da "dogovor kuću gradi". Mi projektujemo povoljno, poštujući najviše standarde i Vaše potrebe i želje.

Naša je želja da Vaša kuća bude ugledni primer arhitekture u Vašem kraju!

Comments are closed.