O nama

Deltapro u brojkama

31 godina rada

Projektni biro “Deltapro” je vodeći u izradi idejnih rešenja po želji naručioca. Za 31 godinu rada nismo imali primedbe na finalno idejno rešenje bilo kog objekta.

600+ izgradjenih objekata

Naši projekti kuća i drugih objekata izgrađeni su u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Rusiji, Ukrajini... pa čak i u Australiji.

100% zadovoljnih klijenata

Mi projektujemo prostor u kome ćete uživati i kojim ćete se ponositi. Zato većinu poslova dobijamo na preporuku zadovoljnih naručilaca.

Naši projekti

Naš tim

Tim stručnjaka Deltapro-a čini grupa motivisanih profesionalaca, sa odgovarajućim kvalifikacijama i stalnom težnjom ka ličnom i profesionalnom usavršavanju. Mi smo pravi tim!

Ponosni smo na srdačnu i opuštenu atmosferu u kojoj radimo, efikasnu komunikaciju i plodnu razmenu ideja. Poverenje i saradnja su osnova za uspešne odnose našeg projektnog biroa kako sa naručiocima projekata, tako i sa poslovnim partnerima. Naš fleksibilan pristup omogućava nam da prilagodimo način rada svakom konkretnom zadatku na putu ka pretvaranju vaših zamisli u stvarnost.

Naši ciljevi

Deltapro za vas

rear view of young couple looking at their new house

"Deltapro" (ranije "Deltaprojekt") je projektni biro sa dugom tradicijom koji nudi sve vrste usluga projektovanja porodičnih kuća i drugih stambenih objekata, poslovnih i industrijskih prostora, enterijera, fasada, dogradnje, adaptacije ili rekonstrukcije postojećih objekata, izrade projektne dokumentacije za legalizaciju, kao i  stručni nadzor pri izgradnji objekata i Konsultacije u vezi sa projektovanjem i gradnjom.

Svakom projektu pristupamo profesionalno i sa pažnjom, a naše ideje i rešenja komuniciramo preko savremenih i detaljnih 3D modela kako eksterijera tako i enterijera.

Projektovanje kuća i drugih objekata je odgovoran posao jer je svaka gradnja skupa, a pogrešna je najskuplja. Naši projektanti su izuzetni, naši projekti vrhunski, a cene naših usluga pristupačne.

Kontaktirajte nas da prodiskutujemo o Vašim idejama, da razrešimo nedoumice i da zajedno doprinesemo ostvarenju Vaših zamisli. Pozovite nas telefonom, pošaljite nam e-mail preko naše kontakt strane ili dođite na besplatne konsultacije.

Radujemo se susretu sa Vama i radu na realizaciji Vašeg objekta!

Pogledajte naše usluge

Mi smo uvek tu za vas!

  • Božidar Anđelković

    Božidar je završio Građevinski fakultet u Beogradu. Posle projektantske i izvođačke karijere…

  • Jelena Popadić

    Jelena je diplomirani inženjer arhitekture. Predavala je na vežbama projektovanja jednoporodičnog i…

  • Maja Tzimka

    Maja je diplomirala inženjerski menadžment na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu…