Vizija i misija

Misija

Naša misija je da ostvarimo vaše snove.

 

Naši projekti su rezultat dubokog razumevanja potreba i želja naših klijenata, njihovih afiniteta, načina života i finansijskih mogućnosti. Naš cilj je da dizajniramo objekte koji će ispuniti i nadmašiti očekivanja na dan useljenja, ali i odgovoriti na potrebe budućih generacija.

 

Mi pažljivo slušamo. Mi postavljamo pitanja. Istražujemo. Sarađujemo. Mi rešavamo probleme. Poštujemo vaše želje, rokove i držimo se tradicionalnih vrednosti poslovanja: poverenje, profesionalnost, posvećenost.

Vizija

Naši arhitekti su oktvoreni za komunikaciju, opredeljeni za prirodan put koji vodi ka prostoru “po meri čoveka”, prostoru koji je topao i ličan. Naši projekti su razigrani, prozračni, originalni; ne tvrdi, hladni i nepristupačni. Teme kojima se bavimo u svakom projektu su:

 
• ekonomičnost u datim okolnostima
• funkcionalnost i prilagodljivost
• skladnost odnosa u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru
• odnos prema okruženju i prirodnim uslovima
• skladnost svetlosti i senki
• upotreba ekoloških materijala i arhitektonskih elemenata

 
Želimo da stvaramo kuće koje su u estetskom smislu snažne i čiste, kuće u kojima ce ljudi biti ponosni i koje ce im omogućiti da u njima uživaju.

 

Metodologija

Posvećujemo se svakom projektu, koliko god bio mali ili veliki, kao da nam je prvi – već 25 godina!

 

Pažljivo formulisan projektni zadatak i Vaše želje omogućavaju nam da na pravi način odgovorimo potrebama. Mi ćemo Vam pomoći da razvijete svoje zamisli i analiziraćemo Vaše potrebe. Vodićemo Vas kroz proces projektovanja do konačnog rešenja na obostrano zadovoljstvo.

 

Informaciju o tome kako će objekat izgledati prenosimo realističnim trodimenzionalnim prikazima, modelovanim u specijalizovanom profesionalnom softveru. Rezultat našeg rada je kompletna projektna dokumentacija koja je potrebna za dobijanje građevinske dozvole i realizovanje Vašeg objekta.