Usluge

Projektovanje kuća

shutterstock_1038330073 smanjeno c

Naši projektanti raspolažu znanjem i dugogodišnjim iskustvom u projektovanju porodičnih kuća, tako da mogu da razumeju vaše želje i ideje i da iste realizuju kroz projekat.

Jedna od važnih uloga projektanta je da ne dozvoli da pogrešite u svojim zahtevima zbog neiskustva ili neznanja. Čak i ako nemate ni približnu ideju kako Vaša kuća treba da izgleda, pomoći ćemo vam da prepoznate i izdvojite šta je bitno za Vas i Vašu porodicu i ponudićemo pravo rešenje.

Projektovanje kuća nije jednostavno. To postaje očigledno kad sa pažnjom posmatrate kuće tražeći onu koja vam u potpunosti odgovara.

Naša prednost u odnosu na ostale projektante je specijalizovanost za projektovanje kuća koja se ogleda u realizaciji više stotina objekata, kao i činjenica da podjednako ozbiljno prilazimo projektovanju skromne kuće, detalja u dvorištu ili palate.

 

Projektovanje poslovnih i ugostiteljskih objekata

shutterstock_1678709584 smanjeno

Izgled vašeg objekta značajno govori i o poslovanju Vaše firme, ukazuje na profesionalnost i način na koji pristupate poslu.

Projektovali smo širok spektar poslovnih prostora, od restorana i poslastičarnica, apartmana i hotela, prodavnica, preko domova zdravlja, apoteka, čak i hirurških ambulanti, do ciglane, fabrike sveća i drugih objekata najrazličitije namene. Naše veliko umeće u projektovanju poslovnih objekata ističe se u usaglašavanju funkcije i zanimljivog i atraktivnog izgleda objekta.

Predstavite sebe u najboljem svetlu i dopustite nama da Vam u tome pomognemo!

 

Dizajn enterijera

shutterstock_1939586275 smanjeno

Pažljivo dizajnirani detalji mogu potpuno da promene doživljaj prostora, kao što “mala” greška može narušiti sklad.

U zadatom prostornom okviru postignite maksimum veštim planiranjem i organizacijom funkcionalnih celina, kao i adekvatnom primenom materijala i rasvete.

Postujući vaše želje, ukus i sklonosti, projektujemo uređenje enterijera i vodimo vas kroz odluke od rasporeda prostorija, zidova, otvora i vizura, do izbora boja, materijala, nameštaja i dekorativnih elemenata.

 

Projektovanje uređenja dvorišta

Tranquil garden. Patio area

Utisak o izgrađenoj kući u mnogome zavisi od stručno osmišljenog dvorišta.

Vešto isplanirana ograda, staze i popločavanje, osvetljenje, zelenilo mogu u potpunosti promeniti izgled Vaše kuće.
Objekti dvorišne arhitekture, kao što su česma, roštilj, senica (venjak, hladnjak), pergola, fontana i bazen mogu dvorište učiniti jedinstvenim ukoliko su pravilno postavljeni i isprojektovani.

Imamo veliko iskustvo u projektovanju dvorošta, kao i objekata arhitekture vatre - roštilja, sušara, peći i kamina.

 

Ostale usluge

Shodno Vašim zahtevima na najbolji mogući način radimo projekte dogradnje, adaptacije ili rekonstrukcije Vašeg postojećeg objekta. Našim umećem u skladu sa Vašim željama pretvorićemo Vaš objekat u funkcionalno rešenje bilo da zadržava ili menja postojeću namenu, poklanjajući veliku pažnju tome da se ne ugrozi stabilnost i statički sistem postojećeg objekta.

Ukoliko želite da ‘’osvežite’’ izgled Vaše kuće ili posedujete nedovršen objekat, poverite ovaj posao profesionalcima. Novi izgled fasade, ograde na terasama ili ukrasa na fasadi, kao i odgovarajuće boje može u potpunosti promeniti i ulepšati izgled Vaše kuće.

U sklopu celokupne tehničke dokumentacije koja Vam je potrebna za izdavanje građevinske dozvole, obezbedićemo Vam i obaveznu tehničku kontrolu projektne dokumentacije overenu od stručnih i profesionalnih projektnih biroa i inženjera licenciranih od strane Inženjerske komore Srbije.

Uradili smo nebojeno projekata za legalizaciju objekata, a trend se nastavlja. Stekli smo iskustvo i rutinu u svim pravnim peripetijama da uz našu pomoć uspešno možete legalizovati vaš objekat.

Savesno i profesionalno pratimo tok izgradnje objekta, nadgledamo izvođenje radova i utrošak materijala.
U potpunosti se možete osloniti na nas, sigurni da ćemo zastupati Vaše interese. Svesni smo ozbiljnosti poduhvata izgradnje kuće i drugih objekata i želimo da našim investitorima obezbedimo miran san i manje briga vezanih za izgradnju njihovog objekta.

Naši stručnjaci izradiće Vam fotorealistične 3D modele kako biste što vernije doživeli izgled Vašeg budućeg objekta ili enterijera. U skladu sa Vašim željama, mošete dobiti i različite varijante Vašeg objekta, sa različitim bojama, nijansama ili teksturom fasade.

Kontaktirajte nas da prodiskutujemo o Vašim idejama, da razrešimo nedoumice I da zajedno doprinesemo ostvaernju Vaših zamisli. Pozovite nas telefonom, pošaljite nam e-mail preko naše kontakt strane ili dođite na besplatne konsultacije.

Ne zaboravite!

Lepa i ružna kuća jednako koštaju. Od projekta zavisi šta ćete dobiti!

Božidar Anđelković, osnivač